Evaluare Subiect:
  • 0 Vot(uri) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
In tren.
#1
Urma să plec dinspre Iasi spre Bucuresti si nu stiu cum s-a făcut, dar am pierdut ultimul tren din acea seară. Musai trebuia să ajung până dimineasă în capitală, asa că am apelat la un prieten să mă ducă rapid cu masina până la Vaslui, să pot urca în tren de acolo. Nu stiu cu ce viteză a condus, stiu însă că am strâns din buci de frică să nu se întâmple vreun accident, Doamne fereste. Am reusit să ajungem trenul pe ultima sută de metri, asa că nu am apucat să iau bilet si m-am urcat asa în vagonul de dormit, urmând a-l căuta pe supraveghetor si a-l ruga să-mi ofere, chiar dacă la un pret mai ridicat, un loc într-un pat, să si pot dormi până la destinatie.
Supraveghetorul CFR era un tânăr de vreo 25-30 de ani, bine făcut, simpatic si, desi era ora 24 aproape, destul de zâmbitor. M-a rugat să mă asez pe un scăunel de lângă biroul lui dinspre capătul vagonului, spunându-mi că după ce verifică pe cei care au urcat cu bilete din Vaslui, va veni si la mine să-mi taie bilet si să-mi ofere un loc.
A venit după vreo 15 minute, la fel de zâmbitor ca la început. S-a asezat pe un scăunel lângă locul în care stăteam, întrebându-mă până unde merg.
Eram în pantaloni de blugi scursi, era vara, era super cald afară si ochiul meu a zărit că parcă privirea lui se tot uita spre locul în care îmi înghesuisem pula, pantalonii fiind mai strâmti. Am zis însă că mi s-a părut, era prea frumos să fi dat peste unul care să...Doar că, în timp ce-mi tăia biletul, supraveghetorul a început să-mi povestească despre viata lui de CFR-ist, cum că locuieste în Bucuresti si că pleacă deseori pe rute în toată tara, între plecare si revenire fiind multe ore moarte pe care trebuie să si le umple cumva, astfel încât sunt zile când merge la cinema, la piscină, la plajă, la masaj, în functie de orasul în care e punctul final al drumului, asteptând ora când trebuie să se urce în tren, pentru întoarcerea spre capitală. si, tot mai insistent se uita spre prohabul meu. Mă si rusinasem un pic, nu mi se mai întâmplase asa ceva în tren, nu stiam nici cum să reactionez.
Se oprise din actiunea cu biletul si-mi povestea de cum la strand în Arad, penultimul loc unde fusese mai în urmă cu câteva zile, l-a agătat efectiv o fată, trăgându-l după ea în baie, făcând sex cu ea chiar acolo, de era să dea peste ei îngrijitoarea în momentul în care tocmai ejacula, umplându-i gura cu spermă.
Tăceam ca prostul, nu stiam ce să spun, dar simteam că si el e la fel de rusinos ca mine si că, desi ar vrea ceva în acel moment, nu ar trece mai departe, de frică să nu-l resping. Asa că, i-am spus că o să mai stau putin, după care o să mă retrag, caci mi-este somn. El însă a continuat să-mi povestească despre cum într-o vară, pe plajă la Costinesti, noaptea, s-a dat la el un băiat ce tocmai iesise gol din apa mării. si-n timp ce-mi povestea, si-a luat inima în dinti si m-a atins cu degetele, ca din greseală, în dreptul genunchiului. Am tresărit, m-a furnicat efectiv până-n vârful capului. Eram sigur acum că e cel putin bi, ca mine, dacă nu chiar gay si în ruptul capului nu voiam să pierd ocazia. Nu bănuiam însă deloc daca e activ, pasiv sau versatil, iar eu stiam sigur că, într-o relatie cu un băiat, dau doar muie, adâncă, până la ejaculare. Am căscat aiurea de câteva ori, am soptit asa, că mă ia somnul si de câteva ori chiar m-am făcut că atipesc. Ultima dată am stat cu ochii pusin mai mult închisi, iar el si-a pus mâna în dreptul pulii mele si, văzând că nu-i deschid, a început să mi-o mângâie prin pantaloni, făcându-mi-o beton, de mă durea enorm în strânsoarea blugilor.
Era mai mult întuneric pe hol, o lumină palidă de la un bec din celălalt capăt al vagonului, dar se vede că omul era constient de riscul de a iesi vreun călător si să ne vadă, asa că, adormit cum chipurile eram, m-a luat de o mână si m-a tras după el în biroul lui unde, fără nicio vorbă, mi-a tras tricoul peste cap si-n timp ce cu o mână continua să-mi maseze pula, cu buzele si limba îmi căuta disperat sfârcurile, sugându-mi-le ca un bebelus înfometat.
Habar n-am când mi-a dat blugii jos, până la genunchi, dar tin bine minte cum gura lui de prunc flămând mi-a luat toata pula dintr-odată si cum cu limba o descânta când pe o parte, când pe cealaltă parte, timp în care cu degetele îmi mângâia coaiele pline de sământa ce stătea gata - gata să explodeze în afară.
Eram prea excitat de-această clipă inedită, asa că am început să-l fut efectiv în gură ca într-o pizdă, el asezându-se în genunchi în fasa mea. L-am prins de cap si-l trăgeam adânc în pulă, gemea înfundat, simteam că se îneacă, dar nici el si cu atât mai putin eu nu voiam să o scot, era asa de fierbinte, pulsam într-o fericire de nedescris, credeam că-i vis, dar jeturile de lapte mi-au confirmat că totul e aievea. O picătură n-a dat jos, chiar era flămând, căci si după ce-am scos-o din gura lui, se târa după mine, luându-mi-o din nou în gură, să-i soarbă si ultima picătură.
M-a condus într-un compartiment cu două paturi etajate, în care eram doar eu. L-am asteptat, credeam că o să mai vină, să-l mai alăptez de câteva ori până dimineată, dar n-a mai venit. Nici măcar dimineată, când a ajuns trenul în Bucuresti si mi-a adus biletul, nu mi-a lăsat nimic scris pe el. Mă asteptam să-mi lase un număr de telefon, un nik pe vreun cont, facebook sau ceva, dar nimic. si-apoi, de atunci, de câte ori merg cu trenul, încerc să plec doar noaptea, la vagonul de dormit, în speranta că-l voi regăsi. A fost sublimă clipa pentru a nu se mai repeta!

Jean.
Răspunde


Caută in Forum:


Utilizatorii care navighează la acest subiect: 1 Vizitator(i)