Erotic-Club povestiri erotice,swingers,cupluri,fantezii erotice,fantezii BDSM,fantezii sexuale,fantezii fetish,lesbian,gay,transexual. - Conditii de utilizare a forumului

!...SITE INTERZIS MINORILOR...!

**Nu încercaţi să vă înregistraţi cu nume obscene sau E-mail-uri genul "mikinika@info.com", că nu veţi fi acceptaţi.**
*Abuzurile au consecința rezilierii înscrierii sau banare IP fără preaviz. Internetul nu este nici un spațiu anonim, nici un spațiu de ilegalitate! Ne rezervăm dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet sau autoritățile judiciare în cazul în care sesizăm un comportament rău intenționat. Adresa IP cât şi E-mail-ul oricărui utilizator se înregistrează(nu se publică) cu scopul de a vă ajuta să respectați aceste condiții.

*Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la - sau evoca - practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website , verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati o povestire o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!.

*Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze fara preaviz toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate povestirile postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Selectînd Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.
*Vă rugăm, de asemenea, ca înainte de a începe să postaţi mesaje pe suportul forumului, să citiţi cu atenţie şi să respectaţi regulamentul general al forumului.

În momentul înregistrării se consideră că aţi citit şi acceptaţi conditiile de utilizare a forumului.
Daca nu ai implinit 18 ani paraseste pagina